Wilco van Exel

Home / Wilco van Exel

10. Wilco A2 posterIk ben Wilco van Exel en geboren in Uden (Noord Brabant, al hoor je daar niets van!) en ben van bouwjaar 1967. Ik ben getrouwd met Lilian en wij wonen met onze twee kinderen Paul en Ilse in Geulle.

Sinds 1990 ben ik werkzaam bij Felix van der Puttenverf BV in Weert en ik heb het daar uitstekend naar mijn zin.
In het verenigingsleven ben ik geen onbekende. Als 11-jarige zat ik in het jeugdbestuur van de WJG waar ik de eerste activiteiten mee mocht begeleiden. Ik heb een aantal jaren in het bestuur gezeten bij het Algemeen Jeugdwerk Geulle als penningmeester; bij buurtvereniging Snijdersberg een aantal jaren als voorzitter en jarenlang trainer van vele jeugdelftallen van de Geulsche Boys en leider bij het KVK in Geulle. Tegenwoordig ben ik nog penningmeester van JCV de Bökskes in Geulle en heb daar een brede functie bij alle activiteiten en voorbereidingen. Bovendien ben ik al meer dan 25 jaar lid van toneelclub Gäöl 62.

Ik ga nu een sprong wagen in het diepe en kijken hoe de politiek past in mijn leven. Bij Focus ga ik kijken wat ik kan betekenen voor de inwoners van Groot Meerssen.
Het rijke verenigingsleven wat er is in Geulle moet in stand worden gehouden net als in alle kernen van de gemeente. Ook zullen wij als gemeente Meerssen moeten zorgen dat we zelfstandig blijven en een samenwerking opzetten met een vertrouwde aangrenzende gemeente.

We moeten ook zorgen dat gemeente Meerssen een veilige plaats is om te wonen. Het proberen te handhaven of terugkrijgen van veel faciliteiten in de kernen moet een speerpunt zijn en blijven.

Met vriendelijke groet,

Wilco van Exel