Stan Schrouff

Home / Stan Schrouff

5. Stan A2 posterMijn naam is Stan Schrouff en ik ben een geboren en getogen “Bungenaer” wonend in Bunde.
Ik ben de trotse vader van 3 kinderen in de leeftijd van 10, 11 en 14 jaar.

In het dagelijks leven werk ik met veel passie en plezier bij Norsk Hydro.
Als accountmanager ben ik werkzaam bij een wereldwijde leverancier van aluminium oplossingen waarbij het onze missie is om een meer leefbare samenleving te creëren door natuurlijke hulpbronnen en producten op innovatieve en efficiënte manieren te ontwikkelen.

Het verenigingsleven is mij van thuis uit met de paplepel ingegeven, met als logisch gevolg dat ik van menig vereniging lid ben geweest. Van jeugdlid tot voorzitter en van secretaris tot vrijwilliger; dit heb ik altijd met veel inzet en plezier mogen beleven. Momenteel ben ik als -“her-oprichter”- bestuurslid en penningmeester van stichting Braderie Bundermijt. Daarnaast ben ik -als oud prins zijnde- actief voor de Bundese carnaval bij CV de Havermennekes.

Mijn keuze voor FOCUS heb ik weloverwogen gemaakt. De politiek in Meerssen komt uit een roerig dal en FOCUS heeft de afgelopen periode laten zien dat ze een betrouwbare en zeer stabiele partner is. Makkelijke beslissingen maken kan iedereen maar het zijn juist de moeilijke keuzes waar FOCUS haar waarde heeft laten zien.

Binnen de Meerssense politiek zou ik graag op een open en transparante manier willen samenwerken. Ik denk zelf graag in oplossingen waarbij vaak de eenvoud een voorwaarde is voor betrouwbaarheid en succes. Geen populisme maar door realistische doelen te stellen wil ik mij, samen met U en voor U, inzetten voor de algehele leefbaarheid van Bunde als kern en Meerssen als gemeente, waarbij creativiteit en innovatie de sleutels zijn voor onze toekomst.
Ik ga voor Bunde, U ook?

Stan Schrouff (lijst 2 plaats 5)