Rinus Vissers

Home / Rinus Vissers

7. Rinus A2 posterIn life don’t create just an impression, create a trust.

Mijn naam is Rinus Vissers geboren in 1955 in de gemeente Rothem-Meerssen, getrouwd met mijn lieve vrouw Marcella. Na een onderbreking van een aantal jaren woonachtig te zijn geweest in Geleen en Valkenburg zonder spijt terug gekeerd in Meerssen in 1985.
Sinds die tijd heb ik Meerssen zien groeien tot wat het nu is, een mooie gemeente waar het goed wonen is.
Ik ben blij dat ik hierin een bijdrage heb kunnen leveren op sportief vlak en op het gebied van ontspanning en vermaak.
In Rothem na de voetbalperiode als elftalbegeleider en bestuurslid, in Meerssen als lid van de weekmarkt commissie , als voorzitter en heroprichter van de Bartholomeusmarkt en Jaarmarkt, nu gerund op goede wijze door onze schutterij Sint Remigius. Jarenlang ook als een van de drijvende krachten achter Sjots en Sjeif met als hoogtepunt het Jubileum in 2010.
Sinds zes jaar ben ik burgerraadslid en vraagbaak,ombudsman voor velen die ik ontmoet tijdens mijn wandelingen in en rondom Meerssen.
Na een werkzaam leven(40 jaar) in de jeugdhulpverlening , ligt er nu een nieuwe uitdaging voor mij om Groot Meerssen te helpen uitgroeien tot een topgemeente waar de inwoners allemaal trots op zijn. Ik zal er zijn voor Meerssen en zijn inwoners, ik zal er zijn om Focus nog groter te maken.

Stem daarom lijst 2 nummer 7.