Peter Janssen

Home / Peter Janssen

4. Peter A2 posterIk ben Peter Janssen, geboren in Brunssum en sinds 1975 woonachtig in Rothem.

De mensen van Rothem en van groot Meerssen, zelfs ver daarbuiten, zullen mij beter kennen onder de naam “De Lange” van de cafetaria in de Kuilenstraat in Rothem.

Ik stel mij kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voor partij FOCUS.

Mijn keuze voor FOCUS is gebaseerd op hun verkiezingsprogramma, maar ook op de deskundige en fijne samenwerking tussen het bestuur, de zittende raadsleden en de partijleden. Tevens werd mijn keuze bepaald door de resultaten die deze partij in de afgelopen 4 jaar voor de gemeenschap heeft weten te bereiken.
Mijn voorkeur gaat uiteraard uit naar de Rothemse gemeenschap, waar ik mij dan ook met volle aandacht voor wil in zetten. Binnen FOCUS krijg ik de mogelijkheid om dit te doen met de volledige steun van de achterban van de partij.

Vanzelfsprekend zal ik ook de belangen van alle inwoners van groot Meerssen behartigen zoals een goed raadslid betaamt. Dit uiteraard in samenwerking met al mijn collega’s.
Diegenen die mij goed kennen weten dat ‘ik woord houd’.

Als gemeenteraadslid zal mijn motto zijn:

IK BELOOF NIETS…  MAAR MIJN INZET IS MAXIMAAL

Ik hoop jullie hiermee al enigszins een beeld geschetst te hebben van mijn persoonlijke drijfveren en de houding die jullie van mij kunnen verwachten.
Hierbij bedank ik iedereen nu al voor de steun en zeker voor jullie stem bij de raadsverkiezingen van 2018!

 

Met grote groet,

Peter Janssen
Den Olieberg 25
6231AZ Rothem-Meerssen

Tel.: 06-13246312