Ingmar Wagenaar

Home / Ingmar Wagenaar

ingmar_wagenaarIk ben geboren en getogen in Rothem. Ik werk als project controller voor TACON bv op diverse locatie’s in Nederland. Daarnaast run ik ook een bedrijf in de evenementen branche genaamd Dutch Event Services. Al jaren ben ik actief in het verenigingsleven in zowel Rothem als ook Groot-Meerssen. Met name zet ik mij in voor de jeugd. Men zegt niet voor niets de jeugd heeft de toekomst. Binnen SJWR, Stichting Jeugd belangen en Welzijnswerk Rothem ben ik al jaren actief met het organiseren van de carnavalsactiviteiten in Rothem, Kinder Vakantie Werk , Instuif Avontuurlijk etc. Verder zorgt SJWR ook ervoor dat de grootste onkosten zelf gedekt worden door middel van de volgende activiteiten: rommelmarkt, oliebollen actie, oud papier inzameling, collectes etc.

Verder ben ik in de afgelopen raadsperiode al actief geweest in de Meerssense politiek en heb me hierdoor kunnen inzetten voor de inwoners van Groot-Meerssen. Hetgeen we gerealiseerd hebben in de afgelopen jaren alsmede de zaken die nog op de agenda staan en in afronding zijn en zeker de nieuwe uitdagingen die nog in het verschiet liggen, heeft mij er toe doen besluiten om nogmaals mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2014.

Als ik de vraag krijg waarom ik kies voor FOCUS Meerssen, dan kan ik daar heel makkelijk op antwoorden. Dat is namelijk “HET” gevoel. Mijn gevoel zegt dat we met deze partij en met name de mensen in de partij heel veel kunnen bereiken voor alle kernen in Meerssen. Ik vind namelijk niet alleen belangrijk dat de burgers weten wat we gaan doen, maar ook hoe en waarom we dat gaan doen. Het blijven informeren van de burgers, open en eerlijke communicatie staat bij FOCUS Meerssen hoog in het vaandel en daar kan ik me dan ook prima in vinden. De afgelopen periode is niet makkelijk geweest, maar we zullen moeten blijven vechten, vechten voor alle kernen van Groot- Meerssen. Want het is een schitterende gemeente die ontzettend veel te bieden heeft.

Daar wil ik me ook in de raadsperiode 2014/2018 weer graag voor inzetten.